Beşiktaş'ta transferde gözler Eto'o ve Remy'de

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler, savunma ve hücuma yapılacak takviyelere çevrildi. 
 
Transferde şu ana kadar Marcelo, Adriano, Gökhan Gönül ve Fabricio'yu renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar, stoper ve forvet takviyesi yaparak yeni sezon kadrosunun son halini vermeyi planlıyor. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in yeni sezon öncesinde takım kurgusunun olumsuz etkilenmemesi açısından transferlerin bir an önce yapılması için yönetime talepte bulunduğu öğrenildi. 
 
Lanus'tan Gustavo Gomez için yoğun uğraş veren Siyah-Beyazlılar, Paraguaylı oyuncunun alternatifi olarak geçen sezonu Kasımpaşa'da geçiren bonservisi Chelsea'de bulunan Omareu'yu elinde tutuyor. 
 
Forvet transferinde ise Mario gomez'in boşluğunu doldurmaya çalışan Beşiktaş, Samuel Eto'o'nun bonservis sorununu çözmek için uğraş veriyor. Eto'o'nun Beşiktaş'la prensip anlaşmasına varmasına rağmen Antalyaspor'un bu transfere onay vermemesi nedeniyle durum belirsizliğini koruyor. 
 
Siyah-Beyazlılar, Kamerunlu yıldızın transferinde olumsuz sonuç alması halinde Chelsea'den Remy'ye yoğunlaşacak. Başkan Fikret Orman, daha önce İngiltere'de Chelsea'li yetkililerle bir araya gelerek Remy'nin durumunu masaya yatırmıştı.

 Londra kulübünün ilk etapta yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu transfer askıya alınmıştı. Ancak Siyah-Beyazlılar, Eto'o'ya imza attıramaması halinde Remy için yeniden nabız yoklayacak. Chelsea'nin yüksek bonservis talebinde ısrar etmesi halinde satın alma opsiyonuyla kiralama için yeni bir teklif sunulacağı gelen haberler arasında...