Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi eksik yok

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Kayserispor karşısında alınan galibiyet ile sergilenen futbol teknik direktör Şenol Güneş'i mutlu ederken, gözler hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi.

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan siyah beyazlılar, Galatasaray derbisini kayıp yaşamadan geçerek yolunda ilerlemeyi sürdürmeyi istiyor.

Ligin belki de şu ana kadar ki en kritik maçında deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta, ceza sınırında bulunan İsmail, Necip, Oğuzhan, Olcay ve Gomez'in kart görmemesi ve derbide oynayabilecek olması Şenol Güneş ve ekibini sevindiren bir başka konu oldu.

Yapılacak antrenmanlarda hem pratik olarak, hem de toplantılarda görsel olarak oyuncularına Galatasaray'ı ezberletecek olan deneyimli teknik adam, oyuncularından tam konsantre bir şekilde kendilerini hazırlamalarını isteyecek.

Öte yandan siyah beyazlı yönetim de geçtiğimiz hafta yaptığı gibi Ümraniye'ye çıkartmalar yaparak hem  futbolcuların hem de teknik heyetin yanlarında olduğunu göstererek dev derbi öncesinde moral desteği olmaya çalışacak.

Sezon sonunda şampiyon olunması durumunda yüksek bir prim sözü veren Beşiktaş yönetimi, derbiye özel primi de hafta içinde açıklayarak futbolcuları motive etmeye çalışacak.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş Haberleri
 
Maç Özetleri

Puan Durumu

Kasımpaşa - Osmanlıspor maçı canlı skor