Beşiktaş'ta Atiba sözleşme uzatıyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş yeni sezona Avusturya'da devam ederken, başkan Fikret Orman hem teknik direktör Şenol Güneş hem de oyuncularla görüşerek sorunları gidermeye çalışıyor.

Sezon hazırlıkları başlamadan önce takımdan ayrılmak istediğini dile getiren Atiba Hutchinson, gösterdiği tavır ile alkış topladı. Yapılan hiçbir antrenmanı kaçırmayan başarılı oyuncu, Jose Sosa gibi davranmayarak profesyonelliğinden vazgeçmedi.

Yönetim ve teknik heyet, Atiba'nın iyi niyetinden dolayı oldukça mutlu olurken, başkan Fikret Orman, Kanadalı futbolcuyla bizzat görüşerek sözleşme uzatma konusunda sözlü anlaşmaya vardı.

Gelecek sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan Atiba'ya 1 yıl da opsiyon koyuldu. Böylece Atiba 2+1 yıl daha Beşiktaş forması giyecek. Sözleşmesinde şuan aldığı yıllık ücret üzerinden zam yapılırken rakamın yaklaşık 1.5 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Adriano'nun ağustos ayının başında kampa katılması bekleniyor. İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçen yıldız oyuncunun Barselona ile olan sözleşmesi 31 Temmuz'da sona eriyor. Vergi ve bonus gibi özel maddelerin olduğu sözleşme sona erdikten sonra Adriano imzayı atacak. Siyah beyazlılar bu transfer için 600 bin Euro bonservis ödeyecek.

Bu arada İtalyan gazetesi La Gazetta Dello sport, siyah beyazlıların önümüzdeki sezon Liverpool'un Gana asıllı İtalyan forvet Mario Balotelli'yi kiralayacağını iddia etti.

Öte yandan siyah beyazlılarda Tolgay Arslan sevinci yaşanıyor. Yapılan ilk hazırlık maçında el bileğinde kırık meydana gelen başarılı oyuncuya Türkiye'den özel bir bileklik yapıldı ve takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı. Sezon başı kampının iyilerinden olan Tolgay'ın isteği ve arzusu teknik heyeti oldukça mutlu ediyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri