Beşiktaş'ta 11 yine değişiyor...


Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçında mecburi rotasyona gidecek.

Tecrübeli teknik adam, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül ve Talisca'nın rahatsızlıkları nedeniyle ligde zorlu kadro revizyonuna gidecek.

Teknik direktör Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ün yerine savunmanın sağında Andreas Beck'i görevlendirecek. Oğuzhan Özyakup'un pozisyonunda ise Tolgay Arslan'ın forma giymesi bekleniyor.

Şenol Güneş'in kalede kimi görevlendireceği de Çaykur Rizespor maçı öncesinde merak edilen konuların başında geliyor. Fabri'nin Dinamo Kiev maçındaki performansından memnun kalmayan Şenol Güneş'in yeniden Tolga Zengin'e kaleyi emanet edeceği gelen haberler arasında... Tecrübeli teknik adam 1 numara için kararını son antrenmanın ardından verecek.

Tecrübeli teknik adamın mesai harcadığı bir başka konu ise iyi futbolu 90 dakikaya yayma... Sezon başında bu yana göze hoş gelen futbol oynayan siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, bu performansının süresini her geçen hafta daha da yukarılara çekmek için özel çalışmalar hazırlıyor.

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, lig ve Avrupa'daki yoğun tempo nedeniyle oyuncularına Çaykur Rizespor maçının ardından 2 gün izin verecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kasımpaşa - Kayserispor maçı canlı skor

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı canlı skor


Aytemiz Alanyaspor - Medipol Başakşehir maçı canlı izle

Atiker Konyaspor - Adanaspor maçı canlı izle