Beşiktaşlı Adriano: "Herkesi dans ettireceğim"

Beşiktaşlı Adriano: "Herkesi dans ettireceğim"
Beşiktaş'ın yeni yıldızı Adriano, Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa maçında oynamak istediğini söyledi.

Kulüp televizyonuna konuşan Brezilyalı futbolcu, taraftarların karşılamasından etkilendiği söylerken, Beşiktaş'a başarı için geldiğini belirtti.  

Adriano "Ben ve ailem şehri çok beğendik." derken "Kulüp tesisleri çok güzel. Özellikle stadımız mükemmel. Başarılı olmak için her şey var" diye konuştu.

"GALATASARAY'A KARŞI OYNAMAK İSTİYORUM"
Başarılı savunmacı, 2 Ağustos'ta takımla çalışmalara başlayacağını ve 7 Ağustos'taki hazırlık maçında birkaç dakika da olsa oynamak istediğini söyledi. Adriano, Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili de "Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek istiyorum. 13 Ağustos'taki Süper Kupa maçında Galatasaray'a karşı sahada olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"HERKESİ DANS ETTİRECEĞİM"
Barcelona'daki aile ortamının Beşiktaş'ta da olduğunu söyleyen Adriano, "Orada kutlamalarda hep dans ederdik. Beşiktaş'ta da herkese dans ettireceğim" şeklinde konuştu.

Brezilyalı sol bek ayrıca, "Taraftara her zaman yüzde yüzümü verebilirim. Bunu vermek ve taraftarın sevgisini hissetmek için çalışacağım" dedi.

Barcelona'da 21 numaralı formayı giydiğini hatırlatan Adriano, "Burada 21 numarayı Kerim giyiyor. Benim için biraz zor olacak ama imkan olursa giymek isterim." şeklinde görüş belirtti.

VODAFONE ARENA'YI GEZDİ
Adriano Correia, siyah-beyazlı takımla sözleşme imzaladıktan sonra Vodafone Arena'yı gezdi.

Vodafone Arena hakkında Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Umut Güner'den bilgi alan Brezilyalı futbolcu, stadı çok beğendiğini söyledi.

(Ligtv.com.tr)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer