Beşiktaş'ın transferde son gözdesi Rybus

Video yükleniyor...

Avrupa Şampiyonası öncesi listesindeki bazı isimleri kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, transferde hızlı hareket edecek.

Kaleci, stoper ile sol ve sağ bek transferlerine öncelik veren siyah beyazlılar, listesine Polonyalı Maciej Rybus'u da aldı. Rusya'nın Terek Grozny takımıyla sözleşmesi sona eren Polonyalı sol beki takibe alan Beşiktaş, bu transferde aceleci davranıyor.

26 yaşındaki futbolcuya bonservis ücreti ödemeyecek siyah beyazlı yönetim, Rybus'un Polonya milli takımı ile gideceği Avrupa Şampiyonası öncesi transferini sonuçlandırmayı hedefliyor. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile transfer konusunda bir değerlendirme yapıp, Rybus'un transferi konusunda harekete geçecek.

Siyah beyazlılar, kiralık sözleşmesi sona eren Alman golcü Mario Gomez'in takımda kalıp kalmayacağı konusunun da Avrupa Şampiyonası öncesi netleşmesini istiyor.

Alman basınına yaptığı değerlendirmede siyah beyazlı takımda kalmaya sıcak baktığını dile getiren Gomez ile temas kuran yöneticiler, ünlü golcüden fazla gecikmeden karar vermesini istiyor. Siyah beyazlıların, Euro 2016 öncesi görüşüp, sözleşme imzalamayı hedeflediği Gomez, Almanya milli takımının Slovakya'ya 3-1 yenildiği özel maçta takımının penaltıdan golünü attı.

Bu arada Beşiktaş'ın eski teknik patronu Slaven Biliç'in çalıştırdığı West Ham United, Gökhan töre ve Atiba Hutchinson'un transferlerini gerçekleştirmek istiyor. İngiliz kulübünün ilgilendiği iki futbolcu için Beşiktaş'ın ise yaklaşık 30 milyon euro istediği belirtiliyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Ricardo Quaresma,  Portekiz'in Norveç'i 3-0 yendiği özel maçta 60 dakika sahada kalırken, 13. dakikada nefis bir gol attı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar