Beşiktaş'ın transfer gündeminde Emre Mor var

Video yükleniyor...

2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Başkan Fikret Orman, Şenol Güneş ile toplantılar yaparak transfer listesini netleştirecek. 

Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir kadro ile girmek için takıma takviye yapacak. Özellikle defans hattına takviyeler yapmayı planlayan siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yüksek transfer bedelleri ödemeyi düşünmüyor.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in istekleri doğrultusunda 2 stoper, sağ bek ve sol bek olmak üzere en az 4 transfer yapacak olan yönetim scout ekibinin belirlediği isimlerle temasa geçmeye sezon bitmeden başlamıştı. 

Bu doğrultuda Liverpool'dan Martin Skrtel, Milan'dan Cristian Zapata ile görüşüp nabız yoklayan Dış Transfer Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında oynayan Türk oyuncu Emre Mor için de girişimlerini sürdürüyor

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasını büyük bir fırsat olarak gören genç oyuncunun Siyah Beyazlı takımı çok istediği ve menajerine bu transferle ilgili düşüncelerinin çok olumlu olduğunu söylediği öğrenildi. 

Erdal Torunoğulları'nın önümüzdeki günlerde Danimarka'ya giderek oyuncunu kulübü ile görüşme yapması ve bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Vodafone Arena'nnın açılmasından sonra ekonomik anlamda çok büyük sıkıntısı olmayan Siyah Beyazlılar yine de aceleci davranarak fazla transfer ücretleri ödemeyi düşünmüyor. Geçtiğimiz yıllarda Demba Ba, Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin transferlerinde olduğu gibi ısrarcı davranıp rakam konusunda taviz vermeyi düşünmeyen siyah beyazlı yönetim, takımdaki oyuncularına da astronomik teklifler gelmediği sürece satmayı düşünmüyor.

Şampiyonlar Ligi'nden katılım payı, reklam, sponsor geliri, ürün ve bilet satışı gibi gelir kalemlerinden yaklaşık 50 milyon Euro'ya yakın bir gelir elde etmeyi planlayan Beşiktaş yönetiminin, bu paranın tamamını transfere harcamayı düşünmediği ve mali açıdan daha sağlam bir hale gelebilmek için çalışmalar yapacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları