Beşiktaş'ın transfer gündemi yoğun

Video yükleniyor...

Beşiktaş Antalya kampında hazırlıklarını yoğun tempo ve çift antrenmanla sürdürüyor.

Devre arasının kısa olması nedeniyle kondisyon yükleme çalışmalarına hemen başlayan teknik direktör Şenol Güneş, pazar günü 1461 Trabzon ile oynanacak ziraat türkiye kupası maçı öncesi takımı hazır hale getirmenin planlarını yapıyor.

İzinleri takımdaki diğer oyunculara göre daha fazla olan Mario Gomez ve Ramon Motta'nın akşam saatlerinde kampa katılması, Rhodolfo'nun ise perşembe günü kampta olması bekleniyor. Avusturalya'da evlenecek Ersan Gülüm ise 9 Ocak cuma günü takıma katılarak çalışmalara başlayacak.

Beşiktaş'ta transferde de hareketli günler devam ediyor. Dnipro'dan kaleci Boyko ve stoper Douglas'a yapılan 6 milyon Euro'luk teklifi reddeden Ukrayna kulübünün yönetimi, 12 milyon Euro'da diretiyor.

Boyko'nun alternatiflerinden Mandanda konusunda Marsilya'nın olumsuz yanıt vermesi de kaleci konusunda siyah beyazlıların canını sıktı. Beşiktaş, kaleci konusunda Milan'ın tecrübeli file bekçisi Diego Lopez için de nabız yokluyor.

Stoper arayışında ise Chelsea'nın sezon başında Fransa'nın Nantes takımından aldığı 26 yaşındaki defans oyuncusu Papy Djilobodji ile ilgilenen Beşiktaş, önümüzdeki günlerde resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Senegalli futbolcu, özellikle hava hakimiyeti ve sert futboluyla dikkat çekiyor.

Siyah beyazlıların Antalya kampı bitmeden transferleri netleştirmesi bekleniyor.

Bu arada Galatasaray derbisindeki sevinç gösterisi ile gündeme oturan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, bu kez bir fotoğraf ile hayranlarının dikkatini çekti. Gökhan Sporcu Sağlık Merkezi'ndeki soğutma kapsülünün içindeki ilginç fotoğrafını "Mars'a gidip geliyorum" ifadesiyle sosyal medyadan paylaştı. Fotoğraf kısa sürede haylranları tarafından paylaşıldı.

Öte yandan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, siyah beyazlı takımın sabah yaptığı çalışmanın bir bölümünü saha kenarından izlerken, teknik direktör Şenol Güneş ile de sohbet etti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri