Beşiktaş'ın sürpriz Demba Ba kararı!

Beşiktaş'ın sürpriz Demba Ba kararı!
Akhisar Belediyespor ile geçen hafta oynanan lig maçının 81. dakikasında oyuna dahil olarak sahalara geri dönen Beşiktaş’ın başarılı golcüsü Demba Ba, Galatasaray derbisi de göz önüne alınarak Torku Konyaspor deplasmanında riske edilmeyecek.

Akhisar maçından sonra ayak parmağı şişen ve yeniden tedavi programına dahil edilen Senegalli golcünün, Konya’da forma giymesini yönetim de istemedi. Siyah-beyazlılar, Torku Konya maçına kadar tamamen iyileşse bile Galatasaray derbisi nedeniyle Demba Ba’nın dinlendirilmesine sıcak bakıyor.

Trabzonspor karşılaşmasında kırılan parmağı şişen ve bu nedenle takımdan ayrı kalan Demba Ba, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmamıştı. Tedavisine yoğun biçimde devam edilen tecrübeli golcünün ise parmağındaki şişliğin inmesi ve ağrılarının geçmesi halinde Torku Konyaspor deplasmanında forma giymek istediği bildirildi.

FORMA CENK TOSUN'A
Akhisar karşılaşmasında kendi isteğiyle kadroya giren ve son 10 dakikada Cenk Tosun’un yerine oyuna dahil olan Demba Ba’ya bu kez yönetimin yanı sıra teknik heyetin de izin vermeyeceği aktarıldı.

Bu arada Demba Ba ve Mustafa Pektemek’in yokluğunda kasığındaki yırtığa rağmen forma giymekten çekinmeyen Cenk Tosun, Konya’da yine fedakârlık yapacak. Takımdan ayrı çalışan ve henüz iyileşemeyen golcü futbolcu son Akhisar maçında da sakatlığı tamamen geçmemesine rağmen sahaya çıkmış ve attığı golle kritik galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Milliyet