Beşiktaş'ın presini böyle aşacak

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçına çıkacak Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal orta saha futbolcularıyla özel olarak ilgilenirken sakat futbolculardan iyi haber geldi.  İki günlük izinin ardından ilk günü salonda salonda kuvvet çalışması yaparak geçiren sarı lacivertli takım, taktik çalışması için sahaya indi. Sakatlığı tamamen geçen Gökhan Gönül takımla birlikte çalışmalara başlarken, Egemen ve Webo'nun tedavileri devam etti. Diğer sakat oyuncu Caner ise günü koşular yaparak tamamladı.

Ersun Yanal'ın derbiye yetiştirilmesini istediği Caner'in tedavisi için yoğun çaba harcanırken, diğer sakat futbolcular egemen ve Webo'nun derbide forma giyme olasılığının bulunmadığı bildirildi. Sarı lacivertli takımın yaptığı ilk taktik çalışmada teknik direktör Ersun Yanal'ın özellikle orta saha oyuncularıyla yakından ilgilendiği gözlendi.

Yanal'ın, özellikle orta sahada oynayan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Meireles üçlüsünden rakibini mümkün olduğu kadar önde karşılamalarını ve baskı altında tutmalarını istediği öğrenildi. Ersun Yanal'ın, Beşiktaş'ın en büyük silahı olan orta sahada yapılan presi etkisiz hale getirmek istediği de belirtiliyor.

Öte yandan Fenerbahçe'nin sabah yaptığı antrnenmanı Hayriye Kemal Kusun engelliler okulu öğrencileri de izledi.  Antrenman öncesi engelli çocuklar hayranı oldukları futbolcu ağabeyleri bir süre vakit geçirdiler fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş eşofmanlı bir öğrencinin Emre Belözoğlu ile yaptığı sohbet ise herkesin ilgisini çekti..