Beşiktaş'ın maestrosu Oğuzhan! Bu sezon kendini aştı!

Video yükleniyor...

Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde birbirinden zorlu mücadalelerin olduğu döneme giren Beşiktaş'ta hedef perşembe günü İskenderbey mücadelesinden galibiyetle ayrılmak.

Gruptan çıkabilmek için mutlak galibiyet gereken bu mücadelede Şenol Güneş'in oyuncularında tam konsantrasyon istediği ve rakibi hafife almamaları gerektiğini anlattığı öğrenildi. Güneş'in Avrupa Ligi'nde son oynanan maçta Sporting Lizbon'u yenerek sürprize imza atan Arnavutluk temsilcisinin önemli bir takım olduğunu ancak kendi futbollarını oynamaları durumda rakibi geçebileceklerini söylediği belirtildi.

Sakatlık ve kart durumlarını da en aza indirmeyi düşünen tecrübeli çalıştırıcının, Necip'in Medicana Sivasspor maçında hakeme itirazdan gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşmesini örnek göstererek, bu durumların tekrarlanmamasını istediği ifade edildi. Şenol Güneş, oyuncularının beslenmesinden özel yaşantısına kadar dikkat etmelerini, tam konsantrasyon içinde olmalarını istedi.

Bu arada takım olarak iyi performans sergileyen siyah beyazlılarda bireysel olarak da ön plana çıkan Oğuzhan Özyakup, göz doldurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun tamamında oynadığı 25 maçta takımına 2 gol 5 asistlik bir katkı sağlayan başarılı futbolcu daha şimdiden bu rakamları geçmiş durumda.

Bu sezon henüz 12 maçta 4 gol ve 5 asiste ulaşan Oğuzhan, takımının en önemli kozu olmaya devam ediyor. fizik kondisyon anlamında da ön plana çıkan Oğuzhan, daha önceki sezonlarda 60. dakikadan sonra zorlanırken, bu sezon 90 dakikalık performansının yanında son dakikalarda kaydettiği gollerle de takımının lider olmasında önemli bir katkı sağladı.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Beşiktaş