Beşiktaş'ın Eto'o ısrarı sürüyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda forvet transferinde, Başkan Fikret Orman'ın da takımda görmek istediğini belirttiği Samuel Eto'o listenin ilk sırasında yer alıyor. Kamerunlu yıldızın da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Antalyaspor'dan yıllık 3.5 milyon euro kazanan Eto'o'dan, Beşiktaş'a gelmesi durumunda bu rakamdan fedakarlık yapması isteneceği belirtildi. Ayrıca Antalyaspor ile sözleşmesi bulunun Kamerunlu oyuncuya bonservis bedeli ödemek istemeyen siyah beyazlıların, bu sorunu Eto'o'dan çözmesini isteyeceği de gelen haberler arasında.

Antalyaspor'un, Eto'nun yıllık ücretinin yüksek olması nedeniyle ödemekte zorlandığı ancak yıldız golcüyü de bedelsiz bir şekilde elden çıkarmak istemediği öğrenildi.

Bu transferde bir diğer alternatif olarak takas formülünün devreye sokulacağı konuşuluyor. Siyah beyazlıların, Eto'o'ya karşılık daha önce Antalyaspor'da oynayan Ömer Şişmanoğlu ya da Mustafa Pektemek gibi isimleri takasta kullanarak bu transferi bitirmeyi planladığı belirtildi.

Beşiktaş, Avusturya kampını, tamamlamak üzere. Pazar günü İspanyol ekip Eibar ile kamptaki son hazırlık maçını yaparak yurda dönecek siyah-beyazlılar, fizik ve taktik olarak güç depolamaya devam ediyor.

Özellikle taktik antrenmanlarda oyuncularından sık sık hızlı hücum yapmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş, hemen hemen her poziyon sonrasında oyunu durdurarak futbolcularına uyarılarda bulunuyor.

Öte yandan Beşiktaş'ta, barkebü partisi düzenlendi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri