Beşiktaş'a büyük müjde!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup sevinci... Bu sezon istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen genç futbolcunun dün 21 yaşaltı ile yapılan karışık maçta 3 gol birden atması ve antrenmanlarda çok hırslı olması teknik heyeti fazlasıyla sevindirdi.

Yaklaşık 1 aydır her antrenman sonrası 30 dakika extra çalışan ve haftada 3 günde ağırlık salonunda güç çalışması yapan Oğuzhan Özyakup, yardımcı antrenör Nikola Jurcevic ve futboldan sorumlu yönetici Mete Vardar ile yaptığı görüşmede, "En yakın zamanda nasıl bir performans göstereceğimi ve nasıl kuvvetli olacağımı hepiniz göreceksiniz.Çok az kaldı.En kısa sürede bendeki farklılığa her biriniz şahit olacaksınız " diye konuştu.
 
Beşiktaş'a transfer olduğu 2012 - 2013 sezonda toplam 30 maç oynayıp 2 gol atan 7 de asist yapan ,2013  - 2014 sezonunda 29 kez forma giyip 7 kez fileleri havalandırıp 4 de gol pası veren Oğuzhan Özyakup, bu yıl toplamda 36 maç oynadı. 2 gol atıp 9 da asist yapan genç futbolcu, teknik direktör Slaven Bilic'in istanbul başakşehir maçında yedek soyundurup hamle oyuncusu olarak sahaya süreceği, en büyük silahı olacak.

Yarından itibaren İstanbul Başakşehir takımının oynadığı son 4 maçı analiz edecek Bilic, rakibin tüm  özelliklerini futbolcularına tek tek aktaracak.

Kalede Cenk Gönen, savunmada Serdar, Pedro, Ersan ve Motta'yı oynatmayı planlayan Bilic, orta alanı Atiba, Tolgay, Sosa, Gökhan Töre ve Olcay'dan oluşturacak. Forvette ise yine Demba Ba görev alacak.
 
Bu arada Beşiktaş 2023 Derneği, yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile durmanın eşiğine gelen minik kalpleri yeniden canlandırmayı hedefliyor. Araştırmalara göre kurtulması mümkün olmasına rağmen yılda neredeyse 4000 çocuk hayata veda ediyor. Beşiktaş 2023 Derneği, bu konuda Türkiye'nin en gelişmiş merkezlerinden birisi olan ancak oda konusunda yetersiz kalan Bakırköy Doktor Sadi Konuk Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne 30 oda kazandırmak için harekete geçti. Dernek, "1 çocuğu kurtarmak geleceğimizi kurtarmaktır" sloganıyla yardım kampanyası başlattı.