Beşiktaş transferde temkinli davranıyor!

Beşiktaş transferde temkinli davranıyor!
Kadrosunu güçlendirmek isteyen ve gündeminde birçok isim olan Beşiktaş, şu ana kadar oyuncu satamadığı için transferde iddialı adımlar atamıyor...

Öncelikli olarak kulübüyle sözleşmesi bitmiş, yani bonservis bedeli olmayan futbolculara yönelen siyah-beyazlılar, geride kalan süreçte bütçesine uygun, ihtiyaçlarını karşılayabilecek, üzerinde yönetim ve teknik heyetin mutabakata vardığı oyuncular belirleyemedi.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, 2 gün önce Vodafone Arena'da verdiği iftar sonrası gazetecilerle yaptığı sohbette oyuncu satmadan bonservis ödeyerek transfer yapamayacaklarını açıklamıştı. Siyah-beyazlıların başkanı, bu nedenle kimsenin büyük beklentiler içine girmemesi gerektiğini söylemişti.

MARCELO İÇİN 1 MİLYON 250 BİN EURO!
KARTAL'IN UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi'yle yaptığı anlaşmaya göre bu sezon oyuncu satmadan ödeyebileceği bonservis bedeli sınırının 6 milyon Euro olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, bu bütçeden şu ana kadar 1 milyon 250 bin Euro'luk miktarı Marcelo'nun bonservisi için gözden çıkardı. Kartal bu parayı temmuz ve ağustos aylarında 2 taksitle ödeyecek. Önümüzdeki günlerde eğer Beşiktaş oyuncu satışı yapamazsa en fazla 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyebilecek.

Kaynak: Vatan

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri
Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları

Macaristan - Portekiz maç sonucu ve özeti

İzlanda - Avusturya maç sonucu ve özeti