Beşiktaş transfer çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor!

Video yükleniyor...

Şampiyon Beşiktaş yeni sezon çalışmalarına devam ederken, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş, görüşmeler yaparak transfer planlamalarını yapıyor.

Önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta, hedef ligde şampiyonluğu tekrarlayarak Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik çizebilmek. Hedefleri gerçekleştirebilmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta transfer arayışları da devam ediyor.

Özellikle defans hattını kuvvetlendirmek için girişimlerde bulunan Beşiktaş yönetimi, hem Scout ekibinden hem de teknik direktör Şenol Güneş'ten isimleri alarak değerlendirmelerde bulunacak. Beşiktaş, sonrasında kulübün mali politikasına uyan ve takım içi dengeleri bozmayacak isimleri kadrosuna katmaya çalışacak.

Transfer çalışmaları için tam yetki alan Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın, şimdiden belirlenen isimlerle bire bir temasa geçerek nabız yokladığı, onay verilmesi halinde görüştüğü isimlere imza attıracağı öğrenildi.

Serdar Aziz için de yakın zamanda Bursaspor'un kapısını çalmayı hedefleyen Beşiktaş yönetiminin, astronomik rakamlar istenmediği sürece Serdar'ı kadrosuna katmak için istekli olduğu öğrenildi. Serdar Aziz'in de eski teknik direktörü Şenol Güneş ile yeniden çalışmaya sıcak baktığı ve Beşiktaş'a gelmeyi istediği bildirildi.

Ayrıca geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren ve durumu henüz belirsizliğini koruyan Mario Gomez için Beşiktaş yönetimi görüşmelerine devam ediyor. Alman golcünün Beşiktaş'ta kalıp kalmamasının hem İtalyan ekibi Fiorentina, hem de Gomez'in isteğiyle alakalı olmasından dolayı Beşiktaş iki tarafla da görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş, Fransa'da düzenlecek 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Almanya ile boy gösterecek Mario Gomez'in transferini turnuva öncesinde bitirmek istiyor. Yine geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma kiralık olarak katılan Marcelo için de girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun bonservisini alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu transferinde önümüzdeki günlerde bitmesi bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar