Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten Boyko, Marcelo ve Alexis kararı

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, taktik anlayışını şekillendirmeye başladı. 
 
Özellikle ara transfer dönemini hareketli geçiren Siyah Beyazlıların, ligde ertelenen Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarının ardından ikinci yarının ilk maçı konumuna gelen Gaziantepspor maçında göstereceği performans merak konusu...
 
Ersan Gülüm'ün Çin'e transferinin ardından Şenol Güneş'in stoperde yapacağı tercih tartışılırken tecrübeli teknik adamın Hannover 96'dan kiralanan Marcelo'nun hazır durumda gelmesinden dolayı Gaziantepspor maçında Brezilyalı savunmacıya şans vermesi bekleniyor. 
 
Bir diğer yeni transfer Alexis ile de yakından ilgilenen Şenol Güneş'in hem Marcelo'nun hem de Alexis'in uyum sürecini kısa zamanda atlatmasını istiyor. 
 
Ligdeki Gaziantepspor maçının ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor ile karşılaşacak Siyah Beyazlılar, erteleme maçlarının provasını kupada yapacak. 
 
Yeni transferlerin, erteleme maçlarında görev yapamayacak olmasından dolayı savunma hattını bu maçlara hazırlamak isteyen Şenol Güneş, stoperde Rhodolfo'nun yanında Necip Uysal ya da Dusko Tosic'i görevlendirecek. 
 
Erteleme maçlarına kadar oyuncularının maç temposunu yakalamasını isteyen Şenol Güneş, yeni transferleri adapte ederek takımın form grafiğini yükseltmek istiyor. 
 
Öte yandan performansı merakla beklenen kaleci Boyko'nun Gaziantepspor'a karşı maça yedek kulübesinde başlayacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri