Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 11'i belirliyor!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta derbi sonrası gözler Şampiyonlar ligine çevrilirken, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla toplantı yaparak Dinamo Kiev maçının önemini vurguladı.

Vodafone Arena'da ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olan siyah beyazlılarda tek hedef 3 puan almak.

Derbinin ilk yarısındaki oyundan hiç memnun olmayan Güneş'in görüntülü analizlerle oyuncularına yanlışlarını gösterdiği öğrenildi.

Özellikle kaptırılan toplarda geri dönüşlerde sıkıntı yaşayan siyah beyazlılarda orta saha oyuncularının daha dikkatli olmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, hücumda da 2. topların alınması için oyuncuların takım olarak hücum etmelerini istedi.

Derbinin kadrosunda değişikliğe gidecek olan Şenol Güneş, kalede Tolga Zengin'i oynatmayı planlıyor. Şampiyonlar ligi ilk maçında Benfica maçında alınan 1 puanda büyük payı olan kaptan Tolga, Devler Ligi maçlarında kaleyi koruyacak isim olacak.

Orta sahada Talisca'yı oynatmayı planlayan deneyimli teknik direktörün kadrodan kimi çıkartacağı henüz netleşmedi. Sezon başından beri iyi performans sergileyen Gökhan İnler'den vazgeçmeyen Güneş'in, Atiba-Oğuzhan önlerinde de Talisca'yı oynatmayı istediği, ancak Gökhan'ın yüksek formundan dolayı bu formülden vazgeçtiği öğrenildi.

Güneş'in sağ bekte de Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağı henüz belli değilken, Andreas Beck 11'e dönebilir. Ayrıca Brezilyalı oyuncu Adriano'nun da oynayabileceği öğrenilirken, Beşiktaş'ın ilk 11'i şimdiden merak konusu oldu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti