Beşiktaş Samir Nasri ve Abuobakar transferlerini bitirmek üzere

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanırken, başkan Fikret Orman hem Samir Nasri hem de Vincent Aboubakar transferinde büyük yok katetti.
 
Yurt dışınına giderek bu 2 oyuncuyu da kadroya katmak için girişimlerde bulunan Fikret Orman, Manchester City ile görüşerek son pürüzleri halletmeye çalışıyor. Oyuncunun yıllık 6.5 Milyon Euro kazanmasından dolayı Beşiktaş bedelin tamamını kendisinin karşılayamayacağını bellirtti.

Yüksek maliyetinden dolayı İngiliz ekibi de Nasri'yi göndermeye sıcak bakarken, yapılan teklif yüzde 40'ını Manchester City, yüzde 60'ını da Beşiktaş'ın ödemesi. Fikret Orman bu konuda pazarlıklara devam ederken, oranı değiştirmeye çalışıyor. Kulüple anlaşma sağlanması halinde Fransız futbolcu siyah beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ın radarındaki bir diğer futbolcu Abuobakar'da ise durum daha farklı. Oyuncu 1 yıllık kiralık olarak Türkiye'ye gelmek isterken, Beşiktaş kiralama süresinin Talisca'da olduğu gibi 2 yıl olmasını istiyor.

Mario Gomez transferinde olduğu gibi sonrasında sıkıntı yaşamak istemeyen siyah beyazlı yönetim, 1+1 yıllık kiralık sözleşme yapmak isterken, opsiyonun da tek taraflı Beşiktaş'ın istemesi durumunda uzaması maddesini sözleşmeye koydurmanın peşinde. Porto ile anlaşma zeminini oluşturan siyah beyazlılarda Abuobakar bu şartı kabul ederse yakın zamanda sözleşme imzalayarak takıma katılacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?


Alanyaspor - Antalyaspor maçı canlı skor

Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı skor


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı izle


Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı izle

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı izle