Beşiktaş'ta Gençlerbirliği 11'i şekillendi

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta, Gençlerbirliği engelini aşarak Spor Toto Süper Lig'de namağlup yoluna devam etmenin hesapları yapılıyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş hafta boyunca yaptığı analizler sonrası oyun stratejisini şekillendirirken, futbolcularına da uyarılarda bulundu. 
 
Napoli mücadelesi öncesi oyuncularından dikkatli olmalarını isteyen Güneş, sakatlık yaşamamaları için dikkatli olmalarını istedi. Özellikle ikili mücadelelerin önemine dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı futbolcularına kendilerini korumaları gerektiğini söyledi. 

Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşısında sahaya süreceği kadroyu da şekillendirdi. Kalede Fabri'ye görev verecek olan Güneş, defansta ise Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic ve Adriano dörtlüsünü sahaya sürecek.

Onların hemen önünde Atiba Hutchinson, Necip ikilisini oynaması beklenirken, Güneş'in Atiba konusunda maç gününde karar vereceği öğrenildi. Siyah beyazlılarda yoğun maç trafiğinde üstünde fazla yük olan Atiba, bu maçta dinlendirilebilir.

Orta sahanın hücum hattında sağda Ömer, ortada Talisca ve solda Quaresma'nın oynaması beklenirken, siyah beyazlıların bu orta sahayla taktik antrenmanlarını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Son Antalyaspor maçında 1 gol 1 asist yapan Aboubakar'ın formundan oldukça memnun olan tecrübeli çalıştırıcı Kamerunlu'yu yine 11'de oynatmayı planlıyor.