Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı tatil edildi

Video yükleniyor...





Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde etkili olan yağış nedeniyle saha zemini karla kaplandı. Görevlilerin yoğun uğraşları sonrası zeminin büyük bölümü temizlenirken, karşılaşma 7 dakika gecikmeyle başladı.

Mücadele sırasında oyuncuların karla yeniden kaplanan zeminde zorlandığı gözlenirken, hakem Mete Kalkavan 5. dakikada oyunu durdurarak takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika sahada kalarak görevlilerin zemini temizleme çalışmalarını takip eden Kalkavan, daha sonra takım kaptanları Tolga Zengin ve Güven Varol'u sahaya çağırdı.

Mete Kalkavan, Tolga ve Güven ile yaptığı kısa görüşmenin ardından maçı erteleme kararı aldı.


TFF'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: "Bu akşam Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu kulüpleri arasında oynanan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 18. Hafta müsabakası hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları ve bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önüne alınarak tatil edilen müsabaka Federasyonumuz tarafından belirlenecek bir tarihte kaldığı yerden oynanacak."