Beşiktaş, Gökhan Töre ve Atiba için 30 milyon Euro bekliyor

Video yükleniyor...

Beşiktaş bir yandan kadrosuna yapacağı takviyeler için transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan futbolcularına gelen teklifleri değerlendiriyor. 
 
Siyah beyazlıların eski teknik direktörü, halen West Ham United'ın başındaki Slaven Biliç Lig TV'de yaptığı değerlendirmede, Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre ile başka siyah beyazlı futbolculara da talip olduğunu açıkladı. 
 
Biliç'in bu açıklamalarına üzerine Beşiktaş yönetimi, talip olunan her futbolcusunu maddi şartlar yerine getirildiği taktirde satabileceğini belirtti. 
 
Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için 30 milyon euroya yakın bir bedel ödenmesi gerekirken, siyah beyazlı yönetim diğer futbolcular için de mali şartların yerine getirilmesi halinde transferlerinin gerçekleşebileceğini açıkladı. 
 
Beşiktaş, stoper mevkii için talip olduğu Serdar Aziz konusunda para yanında takası da gündeme getirirken, siyah beyazlıların bu önerisi Bursaspor kulübü tarafından da olumlu karşılandı. Yeşil beylazlı kulüp takasta kullanılacak futbolcular konusunda yapılacak değerlendirme sonrası transferin detaylarının görüşülebileceğini belirtti. 
 
Stoper ve sol ile sağ bek mevkiilerine transfer düşüncesindeki Beşiktaş'ta sürpriz bir ismin de kadroya katılması gündeme geldi. Siyah beyazlıların ofansa dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapsa da kanatlarda da forma giyebilen Faslı Younes Belhanda ile ilgilendiği belirtildi. Fransız basını, geçen sezon Schalke'de kiralık oynayan 26 yaşındaki Belhanda için Dinamo Kiev'e teklifte bulunulduğunu ileri sürdü. 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri


Puan Durumu


Canlı iddaa sonuçları
 

Portekiz - İzlanda maçı canlı skor

Belçika - İtalya maçı canlı skor