Beşiktaşlılar geri sayıma geçti

Video yükleniyor...


Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya yeniden Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için geri sayıma geçti. Siyah-Beyazlılar, 2010 ve 2012 arasında top koşturan eski oyuncusuyla her konuda anlaşmaya vardı.

Portekizli oyuncu, Beşiktaş Yönetimi'nin teklif ettiği tüm şartlara evet dedi. Q7'nin Pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor. Portekizli yıldız, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Siyah-Beyazlılar'ın kampına dahil olacak.

Ricardo Quaresma, 2012'de Beşiktaş'tan ayrılmış önce Al Ahli ardından da eski takımlarından Porto forması giymişti. Geçen sezon Porto formasıyla 43 maça çıkan Portekizli oyuncu, 10 gole imza atmıştı.

Querasma transferinde mutlu sona ulaşan Siyah-Beyazlılar, bir süredir peşinde olduğu Mario Gomez transferinde de büyük aşama kaydetti. Alman golcü ile tüm konularda el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, Gomez'in kulübü Fiorentina ile arasındaki pürüzleri gidermesini beklemeye geçti. Gomez transferinin bayramdan sonra resmen açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş, savunma transferinde de son aşamaya geldi. Yaklaşık 1 aydır stoper arayışında bulunan Siyah-Beyazlılar, Rhodolfo'da karar kıldı. Gremio forması giyen 28 yaşındaki oyuncu ve kulübüyle tüm konularda uzlaşma sağlandı.

Beşiktaş'ın Quaresma, Gomez ve Rhodolfo'yu da açıklamasının ardından 3 oyuncuya görkemli bir imza töreni gerçekleştirmesi bekleniyor.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer