"Beşiktaş galibiyeti moral oldu"

"Beşiktaş galibiyeti moral oldu"
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Beşiktaş maçına ilişkin, "Beşiktaş galibiyeti takıma moral oldu. Lige odaklanıp, hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir maç trafiği yaşandığını, bu nedenle ligde forma şansı bulamayan futbolcuların kupa maçlarında oynadıklarını söyledi.

Kupada bir iddialarının kalmadığına değinen Tankut, "Kupa maçlarına genellikle az oynama şansı bulan ve altyapıdan gelen genç oyuncularla çıktık. Daha önceki maçlarımızı kaybetmiştik. Dün Beşiktaş ile güzel bir maç oynadık. İzleyenlere seyir zevki veren bir maç oldu. Oyuncularımızı güzel futbol için tebrik ediyorum. Beşiktaş galibiyeti takıma moral oldu. Lige odaklanıp hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile oynayacağız. Bu maç bizim açımızdan çok önemli" diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Tankut, birçok oyuncuyla görüştüklerini, bir kaç güne kadar sonuç alacaklarını, takviyelerden sonra daha iyi bir kadroya sahip olacaklarını kaydetti.