Beşiktaş, Galatasaray derbisine kilitlendi

Video yükleniyor...

Beşiktaş, hafta sonunda Galatasaray ile yapacağı kritik mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmalar basına kapatılırken, yönetim dışında Ümraniye'ye misafir kabul edilmiyor.

Derbi öncesinde oyuncularının sadece Galatasaray maçı ve şampiyonluğu düşünmesini isteyen Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin dış dünyayla ilişkisini kesti. Hafta içi yapılan antrenmanlarda en az bir antrenmanı basına açan deneyimli çalıştırıcı, antrenmanları hem basına kapattı; hem de misafirlerin girmesini engelledi.

Galatasaray maçının taktiğini de belirleyen ve antrenmanlarda özel çalışmalar yaptıran Şenol Güneş'in üzerinde durduğu en önemli konulardan biri de rakibe geniş alan bırakmamak ve duran toplardan tehlike yaşamamak.

Yapılan antrenmanların son bölümlerinde genellikle duran top çalışmaları yaptıran Şenol Güneş, Galatasaray'ın oyuncularının yaratacağı duran top tehlikelerine önlem almaya çalışıyor.

Marcelo, Tosic, Beck, Atiba ve Gomez gibi oyunculardan duran toplarda doğru adam paylaşımı yapmalarını isteyen Güneş, hataya yer olmadığı belirterek, hücumda ve defansta dikkatli olmalarını istedi.

Takımda eksik futbolcunun olmaması ile kadro konusunda sıkıntı yaşamayan Güneş'in Galatasaray karşısında geçen haftaki kadroyu bozmayı düşünmediği öğrenildi.

Galatasaray maçında kaleyi yine Tolga Zengin'e verecek olan tecrübeli teknik adamın, Beck ve ismailli savunma bloğunu bozmayıp stoperde Tosic ve Marcelo ile devam etmesi bekleniyor. Tosic'in özellikle kafa toplarında etkili olması ve son maçta iyi bir oyun ortaya koyması, Şenol Güneş'in bu tercihi düşünmesinde etkili oluyor.

Orta saha ve hücum hattından son derece memnun olan Şenol Güneş, Atiba - Oğuzhan - Quaresma - Sosa - Olcay ve Gomez'i sakatlık olmadığı sürece bozmayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş Haberleri
 

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları bugün