Kartal'ın bitmeyen Olimpiyat kabusu

Kartal'ın bitmeyen Olimpiyat kabusu







Beşiktaş
sahasındaki 2. maçtan da beraberlikle ayrıldı. Eskişehirspor ile karşılaşan siyah beyazlılar, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Olimpiyat Stadı'nda yoğun yağış altında oynanan  karşılaşmda sha şartları oyuncuları oldukça zorladı. İki takım da kaleye şut atmakta oldukça zorlanırkenn, 21. dakikada Beşiktaş ilk tehlikeli atağında golü buldu. Olcay'ın başlattığı atak sonucunda topla son buluşan isim oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 28. dakikada çok önemli bir posizyon yakalayan konuk takım, topa daha çok sahip olan taraftı. İkinci yarıda ise golü bulan Eskişehirspor oldu. 71. dakikada kullanılan kornerde karambolde topu önünde bulan Berkay skora dengeyi getiren golü buldu.

Kalan bölümde Beşiktaş'ın baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Beşiktaş böylece sahasındaki 2. maçı da kazanamadı ve 4 puan bıraktı. Beşiktaş son 16 iç saha maçında 8. kez puan kaybetmiş oldu.

BEŞİKTAŞ: 1 - ESKİŞEHİRSPOR: 1
STAT:
Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER:
Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Mehmet Cem Hanoğlu

BEŞİKTAŞ:
Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Sivok, Franco, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan (Dk. 79 Kerim Koyunlu), Oğuzhan Özyakup (Dk. 60 Sosa), Demba Ba (Dk.70 Cenk Tosun)

ESKİŞEHİRSPOR:
Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Birol Parlak, Berkay Tolga Dabanlı, Kaan Kanak, Sissoko (Dk. 63 Mirkan Aydın), Hürriyet Gücer, Lawal, Erkan Zengin (Dk. 82 Causic), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 75 Serdar Özkan), Mori

GOLLER:
Dk. 21 Olcay Şahan (Beşiktaş), Dk. 71 Berkay Tolga Dabanlı (Eskişehirspor)

KIRMIZI KART:
Dk. 86 Mori (Eskişehirspor)

SARI KARTLAR:
Dk. 21 Berkay Tolga Dabanlı, Dk. 88 Causic (Eskişehirspor), Dk. 66 Demba Ba (Beşiktaş)