Beşiktaş Ersan Gülüm'ü açıkladı

Video yükleniyor...

Beşiktaş Kulübü, savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi için Hebei China Fortune ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda Hebei China Fortune Club ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesi yer aldı.

Hebei China Fortune, devre arası transfer döneminde Roma'dan Gervinho ile Trabzonspor'dan Stephane Mbia'yı transfer etmişti.

Beşiktaş'ta 5,5 sezon forma giydi
Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş'ta 5,5 sezon forma giydi. Siyah-beyazlı kulübün, 2010-2011 sezonu öncesi Adanaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı milli futbolcunun, bir sezon sonra 2 milyon avro karşılığında bonservisi alındı.

Ersan Adem Gülüm, 5,5 sezonda Beşiktaş formasını 94'ü Süper Lig, 13'ü Türkiye Kupası, 19'u da Avrupa kupalarında olmak üzere toplamda 126 resmi maçta taşıdı.

Söz konusu müsabakalarda fileleri 3 kez havalandıran milli stoper, siyah-beyazlı formayla sadece bir kırmızı kart gördü.

İlk yarıda 14 lig maçında mücadele etti
Ersan Adem Gülüm, Süper Lig'in ilk yarısında Beşiktaş formasını 14 maçta terletti. Söz konusu müsabakaların hepsine ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan tecrübeli defans oyuncusu, gol sevinci yaşayamazken, 5 kez sarı kartla cezalandırıldı. Ersan Adem Gülüm, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşmada mücadele etti.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş

Puan durumu

Maç özetleri