Kartal'a Rize freni!

Kartal'a Rize freni!
undefined







Sezona Mersin galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, evinde Rize'ye takıldı: 1-1.

Siyah beyazlılar, bu sonuçla, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi.

Olimpiyat Stadı'ndaki maça iki takım da beklenenden uzak başladı. Düşük tempoda geçen ilk 45 dakikada net bir gol pozisyonu yaşanmazken, takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.

İkinci yarıya ise Beşiktaş şok bir golle başladı. Dakikalar 48'i gösterirken altıpasta önüne gelen topa sert vuran Ümit Korkmaz, Rizespor'u 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra Beşiktaş vitesi yükselterek rakip kaleyi ablukaya aldı. Kerim Frei'nin de oyuna girmesiyle hareketlenen Kara Kartallar, ileride de Cenk Tosun'la gol aradı. Beşiktaş'ın aradığı gol ise 80. dakikada geldi. Gökhan Töre'nin kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa arka direkte bekletmeden vuran Olcay Şahan, Kartal'a beraberliği getirdi.

Golden sonra da baskısını sürdüren Kara Kartal, aradığı galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Beşiktaş 4 puana yükselirken Rizespor puanını 2'ye çıkardı.


BEŞİKTAŞ: 1 - 1 :ÇAYKUR RİZESPOR
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ:
Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Franco, Ersan Adem Gülüm (Dk. 58 Sivok), Motta (Dk. 72 Necip), Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek (Dk. 68 Kerim Frei), Cenk Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Orhan, Viera, Giray Ali Adnan, Holosko (Dk. 58 Eren Albayrak), Kağan, Kıvanç (Dk. 74 Murat Duruer), Ümit, LuaLua (Dk. 80 Deniz Kadah), Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR:  Mehmet Özdilek

SARI KARTLAR:
Dk. 14 Kweuke, Dk. 23 Kıvanç, Dk. 28 Orhan, Dk. 90 Serkan, Dk. 90 Kağan, Dk. 90 Murat Duruer (Çaykur Rizespor), Dk. 77 Kerim Frei, Dk. 88 Veli Kavlak (Beşiktaş)

GOLLER:
Dk. 48 Ümit Korkmaz (Çaykur Rizespor), Dk. 80 Olcay Şahan (Beşiktaş)

(Ligtv.com.tr)