Kaptan yuvaya döndü!

Video yükleniyor...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ilk görüştüğü isim olan Mustafa Denizli'nin kendisine önerilen şartları kabul etmemesinin ardından yeni bir isme yönelen Siyah-Beyazlı yönetim sonunda Samet Aybaba'da karar kıldı.
 
Beşiktaş yönetiminde sık sık adı gündeme gelen Samet Aybaba ismi başkan Fikret Orman'ın da Türk Teknik adamdan yana insiyatif koyması üzerine kesinleşti. Yönetim Samet Aybaba ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Bugün öğleden sonra gelen çağrı üzerine Levent'te Beşiktaşlı yöneticilerle yemek yiyen Samet Aybaba, yöneticilere hiçbir şartının bulunmadığın,  para konuşmayacağını ve boş sözleşmeye imza atabileceğini yineledi.
 
Samet Aybaba'nın bu konuşmasının ardından Beşiktaşlı yöneticiler kendi aralarında yaptıkları telefon trafinden sonra Samet Aybaba isminde karar kıldılar.
 
Samet Aybaba, sözleşmeyi imzalarken yöneticilerle projeler konusunda uzun süren bir toplantı yaptı.
 
Samet Aybaba'nın yardımcılarının Gökhan Keskin, Recep Çetin ve Ulvi Güveneroğlu olduğu belirtilirken, Metin Tekin'e yapılan teklif ise kabul görmedi.
 
Teknik direktörlüğe Samet Aybaba'yı getiren Beşiktaş yönetiminin alt yapıda özkaynak düzeninin yeniden hayata geçirilmesi için hayata geçirileceği ve bunun için özel bir bütçe ayrılacağı öğrenildi.

Samet Aybaba'nın Beşiktaş altyapısında yetişen ancak bonservisi Göztepe'de bulunan Ali Kuçik'in geri alınması için çaba harcayacağı ve Brezilya'dan genç, yetenekli ve maliyeti düşük isimleri getireceği bildirildi.