Beşiktaş Asomoah Gyan ve Aboubakar ile temasta

Video yükleniyor...

Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam Beşiktaş'ta teknik heyetin kulağı yönetimden gelecek transfer haberinde.
 
Talisca'nın takıma katılmasından sonra rotasını forvet transferine çeviren Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Porto'dan gelecek yanıtı bekliyor. Vincent Aboubakar için yapılan son teklife Portekiz devi Porto, cuma gününe kadar cavap verecek. Gelecek cevaba göre transfer rotasını şekillendirecek Beşiktaş, olumsuz bir durumda alternatifler üzerine yoğunlaşacak.
 
Çin Ligi ekilerinden Shanghai Sıpg'de forma giyen Asamoah Gyan'ın Beşiktaş'a önerildiği ve siyah beyazlıların Aboubakar transferinden alınacak sonuca göre bu oyuncuya da yönelebileceği öğrenildi.

Forvet transferinin sonuçlanmasının ardından hemen defansa yapılacak takviye üzerine yoğunlaşacak Beşiktaş, 31 Ağustos'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde işi son güne bırakmadan bitirmek istiyor.

Öte yandan Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Alanyaspor maçında orta sahada yapılan basit top kayıpları üzerinde durduğu ve oyuncularını uyardığı öğrenildi.
 
Maçın anahtarının orta saha olduğunu oyuncularına her fırsatta anlatan deneyimli teknik adam, hızlı paslar ve atak yönünün çabuk bir şekilde değiştirmeyi planlayarak Konya deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Başakşehir - Fenerbahçe maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Alanyaspor maç özeti ve sonucu

Galatasaray - Kardemir Karabükspor maç özeti ve sonucu

Trabzonspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu