Beşiktaş'ta Abdennour sesleri

Beşiktaş'ta Abdennour sesleri
Transferin bitmesine günler kala defans hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, gündemine Valencia'da forma giyen Aymen Abdennour'u aldı.


Transferde bombaları arka arkaya patlatan, Aboubakar,Nasri ve Caner Erkin ile imza aşamasına gelen Beşiktaş, savunma hattını da dev bir isim ile güçlendirmeyi planlıyor.

Siyah-Beyazlı takımın radarına son olarak Valencia'da forma giyen Tunuslu Aymen Abdennour girdi.Bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticiler İspanya'ya giderek Abdennour hakkında görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Tunuslu futbolcunun fiyatını soran Siyah-beyazlı kurmaylar, Valencia'dan gelen 10 milyon Euro cevabını duyunca ilk önce geri adım attı. Beşiktaşlı yöneticiler UEFA Finansal Fair Play cezası yüzünden teklifi değiştirerek kiralama seçeneği sundu.
İlişkili Haber


Porto ve Everton istiyor
Valencia'nın Abdennour için istediği rakam takımlara yüksek gelirken Beşiktaş'ın yapmış olduğu kiralama teklifini İspanyol yöneticiler düşünme kararı aldı. Tunuslu futbolcu için İngiltere'den Everton ve Portekiz'den Porto'nun talip olduğu öğrenilirken Valencia'nın bu futbolcuyu bonservisi ile elden çıkarmak istemediği öğrenildi.

Beşiktaş'a uygun
Şenol Güneş'in istediği stoper tanımıma tıpatıp uyan Abdennour'un transferi mali yönden oldukça yüksek olduğu için Siyah-Beyazlılar'ı düşündürüyor. Valencia'dan gelecek olan kiralama cevabını bekleyen Beşiktaş, olumlu cevap aldıkları takdirde transfer çalışmalarına hız verecek.

Monaco'dan Valencia'ya 21 milyon Euro bedelle transfer olan Abdennour, geçen sezon 29 maçta forma giyerken 5 sarı kart gördü.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maç özeti ve sonucu

Konyaspor - Beşiktaş maç özeti ve sonucu


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı skor

Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı skor


Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı skor


Kaynak: Fanatik