Benitez tedbiri elden bırakmıyor!

Video yükleniyor...

UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Napoli'nin İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, maçın başından son anına kadar iyi oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Napoli'nin 54 yaşındaki deneyimli çalıştırıcısı, Trabzonspor ile yapacakları maç öncesi Castel Volturno'daki tesislerde oyuncu Dries Martens ile basın toplantısı düzenledi.

Benitez, geçen hafta Türkiye'de oynadıkları maçın seyirci baskısı nedeniyle kolay olmadığını ancak kendilerinin bu maçı kolaylaştırdığını belirterek, "Yarın da acele etmemeliyiz. Maçın başından son anına kadar iyi oynamalıyız dedi.

Oyuncuların düzeylerini göstermesi bakımından bu maçın bir fırsat olacağını ifade eden Rafael Benitez, "25 oyuncuyu idare etmek durumundayım ve en önemli şey kazanmak. Çünkü kazanmak, daha iyi çalışmayı ve rekabeti artırmayı sağlar" diye konuştu.

Trabzonspor maçındaki oyuncu tercihlerinin nasıl olacağı da sorulan İspanyol teknik adam, Rafael ile Andujar arasındaki kaleci tercihini yarın vereceğini söyledi.

Trabzonspor'a karşı ilk maçta penaltı kaçıran Napoli'nin forvet oyuncularından Dries Mertens de yarın oynanacak karşılaşmaya motive olduklarını dile getirdi.

Mertens, ilk maçta penaltı kaçırmasıyla ilgili olarak ise "Penaltı atmayan, hiç hata yapmaz ama şu bir gerçek ki ben ne zaman penaltı kaçırdıysam, biz hep kazandık" ifadesini kullandı.