"Benim için felaket"

Video yükleniyor...

Manchester United'ın baskı altındaki Teknik Direktörü Jose Mourinho,İngiliz basınına vermiş olduğu bir röportajda, Manchester'daki hayatını bir felaket olarak nitelendirdi.

SKY Sports'a konuşan Mourinho'nun Manchester'daki yaşamından bahsederken mutsuzluğu göze çarptı. Haftasonunda eski takımı Chelsea'den büyük bir darbe yiyen United menajeri, Manchester şehrinde lüx bir otelin en üst katında bir suit odada ailesi ile yaşıyor.

Bugün İngiltere Lig Kupası'nda Manchester City ile oynayacakları Manchester derbisine takımını hazırlayan Jose Mourinho,"Benim için biraz felaket diyebiliriz çünkü bazen biraz yürümek istiyorum ancak yapamıyorum. Köprüyü geçip restorana gitmek istiyorum ancak yapamıyorum ve bu gerçekten kötü. Bir ev almak mı? Bilmiyorum, gerçek şu ki, kızım gelecek hafta 20 yaşına girecek ve oğlum birkaç ay içinde 17 olacak."

"Çocuklarımın her şeyi Londra'da. Okulları, arkadaşları. Artık beni önceden yaptıkları gibi gittiğim her yerde takip edecek çağdan çıktılar. İlk kez aile bireyleri kendi yollarını çizecek. Buna alışmaya ve duygularımızın geçireceği evrimle nasıl başa çıkacağımızı görmeye çalışacağız" dedi.

Aynı zamanda kaldığı otelin paparazzilerin kıskacında olduğunu belirten Mourinho, özellikle sponsorlar ve diğer insanlar tarafından verilen destekten ötürü memnun olduğunu belirtti.

Ligtv.com.tr