Benfica-Beşiktaş: 1-1

Benfica-Beşiktaş: 1-1
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 90+3'de Talisca'nın attığı golle Benfica ile 1-1 berabere kaldı.

Maç boyunca çok iyi bir performas gösteren temsilcimiz hak ettiği puanı 90+3'de almayı başardı.

Karşılaşmada oyunun tek hakimi olan taraf siyah beyazlılardı. Benfica'ya karşı şok pres uyguluayan Şenol Güneş'in öğrencileri 12. dakikada yediği golle geriye düşmesine rağmen müthiş baskısının sonucunu 90+3'de Talisca'nın attığı frikikle aldı ve maçtan 1-1'lik sonuçla ayrıldı.

TOSİC'DEN MÜTHİŞ PERFORMANS
Beşiktaş'ta Benfica önünde en başarılı isimlerden biri Tosic'di. Yerinde müdahaleleriyle dikkat çeken tecrübeli futbolcu maçta fark yaratan oyunculardan oldu.

Beşiktaş'ta sahanın en iyi isimleri arasında savunmanın göbeğinde görev alan Dusko Tosic oldu. Mücadelenin iki yarısında da kritik müdahaleler yapan Tosic, zaman zaman hücuma da katkı vermeye çalıştı.

TALİSCA ESKİ TAKIMINI YIKTI!
Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Talisca Portekiz temsilcisini son dakikada attığı golle üzen isim oldu.

Beşiktaş'ın golünü, bu sezon için Benfica'dan kiralanan Talisca kaydetti. Maçın ikinci yarısında Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil olan Talisca, hücumda takımının daha etkili olmasını sağladı.

Benfica: 1 - Beşiktaş: 1

Stat: Luz
Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)

Benfica: Ederson, Semedo, Lisandro Lopez, Lindelöf, Girmaldo, Fejsa (Dk. 88 Celis), Horta, Salvio, Cervi (Dk. 70 Samaris), Pizzi, Guedes

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano (Dk. 63 Cenk Tosun), Gökhan İnler, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Talisca), Caner Erkin, Aboubakar (Dk. 81 Olcay Şahan)

Goller: Dk. 12 Cervi (Benfica), Dk. 90+3 Talisca (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 77 Samaris, Dk. 87 Salvio (Benfica), Dk. 87 Caner Erkin, Dk. 88 Beck (Beşiktaş)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?