Beklenen oldu; Hasan kadroda yok !..

Beklenen oldu; Hasan kadroda yok !..

Ve beklenen oldu; Hasan Şaş Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı... Karl Heinz Feldkamp, "Club Brugge ile yapılan özel maçta rakip oyuncu ve hakemle girdiği tartışma" nedeniyle Hasan Şaş'ı kadroya almadı.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında yarın Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, kısa bir kondisyon çalışmasından sonra top kapma ve saklama idmanı yaptı. Antrenman, yapılan çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Okan takımla çalışmalara katılırken, PAF takımdan alınan Semih ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Ayhan ile Antalya'da fizyoterapist eşliğinde çalışan Lincoln katılmadı.
Çaykur Rizespor ile yapacağı maç için akşam saatlerinde Trabzon'a gidecek olan sarı-kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Ayhan, Lincoln, Linderoth, Afrika Uluslar Kupası maçları için milli takım kampında bulunan Kamerunlu Song yer almayacak.

HASAN ŞAŞ, MAÇ KADROSUNA ALINMADI
Bu arada, maç eksiği bulunan Okan'la, 18 kişilik maç kadrosuna alınmayacağı açıklanan Hasan Şaş'ın da kafilede yer almaması bekleniyor.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, 18 kişilik maç kadrosuna almayacağını açıkladığı Hasan Şaş'la ilgili, "Hafta içinde Club Brugge ile yapılan özel maçta rakip oyuncu ve hakemle girdiği tartışmanın bu kararda etkisi var mı?" şeklindeki soruyu, "Evet. Bunlar önemli konular. Hiçbir hoca sahada 10 kişi kalmak istemez. Ben de 10 kişi kalmak istemiyorum. O gelişmeleri tasvip etmemem, bu kararı almamda etkili oldu" diye yanıtladı.

Galatasaray kafilesi, akşam saatlerinde uçakla Trabzon'a giderek, Çaykur Rizespor maçı için kampa girecek.

Rize Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.