Robben'in şovu kısa sürdü! (ÖZET)

Video yükleniyor...

 Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) son şampiyonu Bayern Münih, hazırlık maçında 5. Lig ekibi SV Lippstadt'ı 4-3 mağlup etti.

Lippstadt kentinde yapılan maçta Bayern Münih ilk yarıyı Julian Green, Arjen Robben ve Frank Ribery'nin golleriyle 3-0 önde tamamladı. Bayern Münih'in ikinci yarının başında Marvin Joswig'in kendi kalesine attığı golle 4-0 üstünlük sağladığı maçta ev sahibi ekip, Marcel Rump, Stefan Parensen ve Paolo Maiella ile goller bularak skoru 4-3'e getirdi.

Bayern Münih'in 4-3 kazandığı karşılaşmada, takımın yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti kırmızı-beyazlı ekiple ilk galibiyetini elde etti.

Sakatlığının ardından 4 ay sonra formasına kavuşan Arjen Robben, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlık problemi yaşayarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yapılan kontrollerden sonra Robben'in yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bavyera temsilcisi, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) yer almaları nedeniyle izinli olan çok sayıda futbolcusundan yoksun sahaya çıktı.