Bayern Münih: 4 - Juventus: 2

Bayern Münih: 4 - Juventus: 2

null

Bu maç yıllarca unutulmaz!

Torino'daki ilk maçta 2-0 öne geçmesine rağmen Juventus'la 2-2 berabere kalan Bayern, rövanşta tam tersi bir dönüşe imza attı! 
 
Bavyera ekibi, son finalist karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 90+1'de Müller'in golüyle uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda coşan Bayern, Juventus'u 4-2 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı!

Devler Ligi'nin son finalisti Juventus, Münih'te maça fırtına gibi başladı. Henüz 6. dakikada Lichtsteiner'ın baskısı Alaba'ya çok büyük bir hata yaptırdı. Topla buluşan Pogba da bu hatayı affetmedi ve Juventus'u 1-0 öne geçirdi. 

Dakikalar 28'i gösterirken sahalarda ender görülen bir an yaşandı. Juve'nin golcüsü Morata, savunmadan aldığı topla inanılmaz bir şekilde Bayern ceza sahasına kadar geldi. Ardından pasını Cuadrado'yla buluşturdu ve Kolombiyalı yıldız da Lahm'ı şık bir çalımla geçerek Neuer'i avladı.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Bayern, 2. yarıda vites yükseltti. Douglas Costa'nın harika ortasına arka direkte kafayı vuran Lewandowski, 73. dakikada Bayern'i ümitlendirdi. Golden sonra müthiş bir baskı kuran Bayern, aradığı golü 90+1'de Müller'in kafasıyla bulunca karşılaşma uzatmalara gitti. 

Bayern'in aradığı tur golü ise bu bolümde geldi. Pep Guardiola'nın 101. dakikada oyuna aldığı Thiago Alcantara, 108. dakikada Bayern'i 3-2 öne geçirirken, Bavyera'nın genç yıldızı Kingsley Coman, 110. dakika klas bir golle  Bayern'e turu getirdi.

Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen taraf Bayern Münih oldu. 

Buffon'dan rekor
Bu arada, Juventus'da 90'ıncı Şampiyonlar Ligi maçına çıkan kaleci Buffon, eski İtalyan futbolcu Alessandro Del Piero'yu geçerek takımının organizasyonda en çok forma giyen oyuncusu oldu.

(Ligtv.com.tr)

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Şampiyonlar Ligi

Canlı Skor

Özetler