Bayern genç Götze'yi de kaptı!

Bayern genç Götze'yi de kaptı!
Bayern Münih'in, FIFA Dünya Kupası final maçında Almanya'yı şampiyonluk getiren golü atan 22 yaşındaki Mario Götze'nin kardeşi Felix'i transfer ettiği bildirildi.

Sport Bild dergisindeki habere göre,  Bayern Münih, Borussia Dortmund'ın altyapısında oynayan 16 yaşındaki Felix Götze'yi U17 takımı kadrosuna kattı. Bayern Münih'in gençlerden sorumlu yöneticisi Michael Tarnat, transferi  doğruladı. Felix Götze'nin Bayern Münih takımına transferinin ücretsiz yapıldığı kaydedildi.

Münih'e yerleşen ve okul kaydını da yaptıran Felix Götze'nin Bayern Münih takımının alt yapısında antrenmanlara başladığı belirtildi. Felix'in, yeni antrenörü Heiko Herrlich'i de Borussia Dortmund takımından tanıdığı ifade edildi.

Felix'in Münih takımına transferiyle üç futbolcu kardeşin Münih'te bir araya geldiği ve üç kardeşin de aynı evde oturacağı kaydedildi. Kardeşlerden en büyüğü 24 yaşındaki Fabian'ın 2010 yılında Dortmund takımından ayrıldığı ve şu anda Unterhaching takımında oynadığı bildirildi.

Bayern Münih, Almanya  A Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası final maçında galibiyeti getiren golü atan 22 yaşındaki Mario Götze'yi geçen yıl Borussia Dortmund'a 37 milyon avro transfer ücreti ödeyerek transfer etmişti.