"Bayern en az istediğimiz rakipti"

"Bayern en az istediğimiz rakipti"
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Almanya'nın Bayern Münih takımı ile eşleşen Real Madrid'de, kurumsal ilişkiler sorumlusu Emilio Butragueno, kura çekimine ilişkin, "Elbetteki 3 takım arasında Bayern Münih, eşleşmede en az istediğimiz rakipti" dedi.

Bayern Münih'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu olduğunu hatırlatan Butragueno, "Çok tecrübeli bir takım. Münih'te savunabileceğimiz iyi bir skoru, evimizdeki ilk maçta almalıyız. Eşit ve heyecanlı bir eleme olacak. Umarım son şampiyon unvanını korumaya devam etmez.  Şampiyonlar Ligi'nde izlenebilecek en iyi maçlardan biri olacaktır. Bu tur için özel motivasyona ihtiyaç yok" değerlendirmesini yaptı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de Bayern Münih'in büyük bir takım olduğunu ifade ederek, "Real Madrid'e karşı oynamak da kolay değil" diye konuştu.

Ancelotti, "Bayern Münih takımı, bireysel yetenekli oyuncuları ve tecrübeli teknik direktörü açısından çok büyük. Her iki takım açısından da zor bir tur olacak."  

Sakatlığı süren Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun durumuyla ilgili ise Ancelotti, "Cristiano, yarınki lig maçında oynamayacak. Küçük bir sakatlığı var. Kral Kupası finalinde de oynayamayacak. Beklemesi gerekiyor. Cristiano bu durumdan memnun değil, çünkü sezonun önemli bir anındayız. Ama onu riske atmayacağız" ifadesini kullandı.