Fenerbahçe'den sürprize izin yok!

Fenerbahçe'den sürprize izin yok!
undefined
undefinedZiraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Fenerbaçe Bayburt Grup Özel İdare'ye konuk oldu. 
 
Bayburt'un bir penaltı kaçırdığı karşılaşma 3-1'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe maça çok hızlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın hemen başında WEbo fileleri havalandırdı ve skoru 1-0 yaptı. 

Golden sonra da ataklarını sürdüren Fenerbahçe 34. dakikada Webo'yla 2. golü buldu. 2. golden sonra ise Bayburt Fenerbahçe kalesinde etkili oldu. İlk yarı bitene kadar 2 penaltı vuruşu kazanan ev sahibi ekipte kaptan Kazım Şeker ilk penaltıyı gole çeviremedi ama 2. penaltıyı filelerle buluşturunca skor 2-1'e geldi. 

2-1'den sonra başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 2-1'lik skorla gittiler. 2. yarında ise daha temkinli bir futbol vardı. 65. dakikada Diego'nun asistinde topu ağlara gönderen Mehmet Topuz farkı 2'ye çıkardı. Golün pasını veren Diego Ribas Fenerbahçe formasıyla ilk asistini yaparken, kariyerinin de 100. asistine imza attı. 

3-1'den sonra iki takım pozisyonlar bulsa da maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Bu galibiyetin ardından gruptaki 2. maçlar sonrasında Fenerbahçe puanını 3'e yükseltirken, Bayburt Grup Özel İdare 0 puanda kaldı. 

Stat: Genç Osman

Hakemler: Serkan Tokat, Serkan Olguncan, Fevzi Demirhan

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor: Selçuk Aslan, Erçin Ilgaz, Yunus Emre Eserdi, Coşkun Kılıç, Süleyman Altuntaş (Dk. 71 İbrahim Halil Yaşar), İbrahim Kongur, Kazım Şeker (Dk. 62 Hakkı Helvacı), Ahmet Kaan Ergün, Hüseyin Emre Durmuş, Gökhan Özkan (Dk. 78 Ömer Furkan Öztürk), Orçun Selduman

Fenerbahçe: Mert Günok, Savaş Polat (Dk. 46 Ramazan Civelek), Kadlech, Egemen Korkmaz (Dk. 46 Bekir İrtegün), Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Diego, Webo (Dk. 71 Aziz Ceylan)

Goller: Dk. 2 ve 34 Webo, Dk. 65 Mehmet Topuz (Fenerbahçe), Dk. 45 Kazım Şeker (penaltıdan) (Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor)

Sarı kartlar: Dk. 3 Uygar Mert Zeybek, Dk. 9 Selçuk Şahin, Dk. 29 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 55 Diego (Fenerbahçe)