"Başkanın bana gönderdiği mesaj çok ağırdı"

"Başkanın bana gönderdiği mesaj çok ağırdı"
Anadolu Efes'in yollarını ayırdığı Dusan Ivkovic, karşılaşmanın ardından kulüp başkanı Tuncay Özilhan'ın, genel menajer Alper Yılmaz aracılığıyla kendisine mesaj gönderdiğini ve görevinden ayrılmasını istediğini söyledi.

Bugüne kadar hiçbir işi bırakmadığını aktaran Ivkovic, "Bir kere benim burada herkesle iyi ilişkilerim var. Hem basın hem de antrenörlerle. Burada bulunduğum sürede çok iyi ilişkilerim oldu ve kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Kulüp başkanına saygı duyduğunu ifade eden Sırp teknik adam, şunları kaydetti:

"Başkandan 'koç tebrikler bütçesi bizden düşük takımlara karşı kaybettik' gibi mesajlar geldi. Bu benim için bir ironi. Bence bu kararın nedeni çok basit. Çünkü bana gönderdiği son mesaj çok ağırdı. Ben de ona yakın insanlarla onunla iletişimde olmayacağımı ilettim. Arkadaşı çok daha ağır mesajlar gönderdiğini iletti. Koç olarak herkese teşekkür etmek istiyorum. Anadolu Efes'e en iyilerini vermeye çalıştım. Devam etmememiz gerektiğini düşünüyor. Alper beyden (Alper Yılmaz) aldığım bilgi bu. Gerçekten iyi hissediyorum. Her şeyi denedim ama bu beyefendinin anlaması için en az 10 yıl gerekli olduğunu düşünüyorum. Tuncay bey ve ailesine en iyisini diliyorum."