Başkandan özel teşekkür: "Bize sözünü tuttun"

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un, Galatasaray karşısında aldığı galibiyet camiada büyük bir mutlulukla karşılanırken, 3 puanın mimarlarından olan teknik direktör Ersun Yanal'ı kutlayan ilk ismin Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olduğu öğrenildi. 
 
Hafta boyunca kentte üs kuran ve takıma destek veren, ardından hem cezası hem de rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'a dönen Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Yanal'ı arayarak, "Hem seni hem de oyuncuları tebrik ediyorum. İhtiyacımız olan, bize yakışan bir galibiyet aldık. Maçın önemli bir bölümünde bize sözünü verdiğin, benim ve camianın dört gözle beklediği futbolun sinyallerini gördük. Umarım böyle devam ederiz" dediği belirtildi.
 
Yanal'ın da Hacıosmanoğlu'na, "Destekleriniz için teşekkür ederim. İyi oynadık, istedik ve kazandık. Sezonu olabilecek en yüksek puanla tamamlamak hepimizin arzusu." yanıtını verdiği öğrenildi. 
 
Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, kiralık olarak forma giyen Özer, Belkalem, Hakan ve Salih ile ilgili kararı henüz vermediklerini söyledi. 
 
Dört oyuncu hakkında Ersun Yanal'ın kararını beklediklerini ifade eden Uzunay, "Salih oldukça gayretli, Özer bizim evladımız. Hakan ise bu şehri çok iyi benimsedi ve sanki uzun yıllardır burada forma giyiyor. Hocamızın raporunu bekliyoruz ama biz oyuncuların bizimle devam etmelerini istiyoruz" dedi.
 
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor