"Basit hatalarla kaybettik"

"Basit hatalarla kaybettik"
Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde Fenerbahçe Ülker'e 77-71 yenilen Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, kazanabilecekleri maçı son anlarda basit hatalarla kaybettiklerini söyledi.

Özerhun, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın son iki dakikaya kadar dengede gittiğini belirterek, "Son dakikalarda top kayıpları yaptık, rakibe sayı izni verdik. Maçı kazanabilirdik ama son anlarda basit hatalarla kaybettik" dedi.

Janning ve Sariç'ten hücumda bekledikleri katkıyı alamadıklarını vurgulayan Özerhun, "Sert ve iyi mücadele oldu. Sariç ve Janning hücumda biraz eksik kaldı. Onlardan hücumda sayı anlamında biraz daha katkı alsaydık, galip gelebilirdik" diye konuştu.

Engin Özerhun, grupta ilk 4'e girme açısından önemli olan bir maçta yenildiklerini, ikinci yarıda sıralamada üstlerinde bulunan 3 takımla deplasmanda oynayacakları kaydetti. Üst sıradaki takımların birbirleriyle de oynayacağına dikkati çeken Özerhun, "Grupta sıralamamız bu maçlarda alacağımız sonuçlara göre şekillenir" ifadesini kullandı.

Özerhun, lige verilecek aranın ardından Laboral Kutxa ile İstanbul'da oynayacakları maçın da önemli olduğunu belirterek, "O maç grupta ilk 4 ile ikinci 4'ü belirleme açısından önemli. Laboral Kutxa'yı ilk maçta deplasmanda yenmiştik. Yine kazanırsak, önemli bir avantaj elde edeceğiz. Bu nedenle Laboral maçını yüzde 100 kazanmalıyız" şeklinde konuştu.