Başakşehir'in konuğu Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Medipol Başakşehir, 2016-2017 sezonuna yarın sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmayla başlayacak.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.

Medipol Başakşehir'de, Fenerbahçe maçı öncesinde 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Dardanelspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan golcü oyuncu Mehmet Batdal'ın, yarın forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Golcü futbolcu, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk'e karşı da oynayamamıştı. Mehmet'in, bu maça yetişmemesi durumunda teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Arnavut golcü Sokol Cikalleshi'yi ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Mehmet Batdal'ın yanı sıra İtalyan oyuncu Stefano Napoleoni ve Alparslan Erdem de sakatlıkları süren diğer oyuncular.

Geçen sezon 59 puan toplayan Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi transfer döneminde kadrosunu Eren Albayrak, Samuel Holmen, Dieng, Attamah ve Cengiz Ünder ile güçlendirdi. Turuncu-lacivertliler, sözleşmesi biten Semih Şentürk ve St. Pauli'ye transfer olan Enver Cenk Şahin ile yollarını ayırdı.

Muhtemel 11
Medipol Başakşehir'in, Fenerbahçe karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal (Cikalleshi)