Başakşehir 21 maçtır kaybetmiyor

Başakşehir 21 maçtır kaybetmiyor
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek Medipol Başakşehir, sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. 

Süper Lig'de bu sezon maç kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 30 puan topladı. 

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanarak çıkışa geçen Antalyaspor ise 12 maçta topladığı 15 puanla, haftaya 10. sırada girdi. 

Medipol Başakşehir ile Antalyaspor arasındaki mücadele, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 14.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 

Emre Belözoğlu'nun oynaması bekleniyor
Turuncu-lacivertli takımda, geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile oynanan maçta üst adalesindeki zorlanma nedeniyle oyundan çıkan kaptan Emre Belözoğlu, takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın deneyimli futbolcuya yarın ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir'de Samuel Holmen ve Cenk Ahmet Alkılıç'ın sakatlıkları sürüyor. İstanbul ekibinde, cezalı oyuncu bulunmuyor.

21 maçtır kaybetmiyor
Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 21 maçı kaybetmedi.

Bu sezon yaptığı 12 maçın 9'unu kazanan, 3'ünden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı. 

İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.