''İlk hedefimiz 3.'lük''

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un sol bek oyuncusu Barry Douglas, öncelikle lig üçüncülüğünü garantiye almayı hedeflediklerini belirtti.

Douglas, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, sezonun ikinci yarısında yakalanan başarıyı kimsenin beklemediğini aktardı.

Kalan maçlarda da aynı başarıyı göstermek istediklerini vurgulayan Douglas, "Öncelikli hedefimiz lig üçüncülüğümüzü garanti altına almak. Bu nedenle Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Alınan her başarılı sonucun, oyuncuların kalitelerini daha fazla sahaya yansıtmalarına neden olduğuna dikkati çeken Douglas, şunları kaydetti:

"Gelinen nokta ve alınan sonuçlar itibarıyla bizlerde de ufak bir şaşkınlık var. Çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Teknik heyetimiz çok iyi. Yöneticilerimiz de takımı destekliyorlar. Bu yüzden Konyaspor sezonun ikinci yarısında gayet iyi bir çıkış yakaladı. Yakalanan başarının en önemli nedenlerinden biri; kaliteli oyuncularımız ve kendimize olan öz güvenimizin çok yüksek olması. Bu yüzden her maça mutlak galibiyet için çıkıyoruz."