"Bariz hatalar olmasın"

"Bariz hatalar olmasın"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, hakemlikten istifa eden Deniz Çoban ile ilgili "İnsanlar bir yere kolay gelmiyor. Hiç kimse bilerek kötü bir şey yapmak istemez. Dilerim ki bariz hatalar olmasın" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaretinin ardından gazetecilerin hakem Deniz Çoban'ın istifasıyla ilgili bir sorularını yanıtlayan İbrahim Kızıl, "Hayırlı olsun. Bir şey demeye gerek yok. O günler geride kaldı ve şimdi konuşmaya gerek yok. Çoban'a yeni hayatında çoluk çocuğuyla daha güzel bir yaşam geçirmesini diliyorum. İnsanlar bir yere kolay gelmiyor. Hiç kimse bilerek kötü bir şey yapmak istemez. Dilerim ki bariz hatalar olmasın. Çünkü hakem de hata yapar bizler de. Hatasız kul olmaz" ifadelerini kullandı.

Kızıl, hafta sonunda oynayacakları Osmanlıspor maçına da değinerek, taraftarlarının önünde iyi oyunla galip gelmek istediklerini kaydetti.

Ziyaret
Kızıl, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada ise ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerden geçtiğini söyledi.

Geçmişte yaşanan ve kamuoyunda yanlış algılanan gelişmelerin artık tarihte kaldığını belirten Kızıl, birlik beraberlik içerisinde yeni bir sürece girildiğini vurguladı.

Fatma Şahin ise Gaziantepspor'un kentin önemli bir kulübü olduğunu, o yüzden el birliğiyle daha iyi yerlere getirmek istediklerini dile getirdi.

Kulüp için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu aktaran Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde kentteki spor hayatını canlandırmak istediklerini kaydetti.

Ziyarette Kızıl ve Şahin birbirlerine çeşitli hediyeler sundu