Barça'ya çifte müjde!

Barça'ya çifte müjde!
İspanyol ekibi Barcelona'da, tedavileri süren yıldız oyuncular Lionel Messi ve Neymar, takımının Athletic Bilbao ile pazar yapacağı lig maçında forma giyebilecek.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, düzenlediği basın toplantısında, sakatlık problemleri yaşayan takımın yıldız isimler Lionel Messi ve Neymar'ın sağlık durumlarına ilişkin bilgi verdi.

Messi'nin sakatlığı nedeniyle Arjantin ile Almanya arasında, 3 Eylül'de oynanan hazırlık maçında forma giyemediğini hatırlatan Enrique, "Messi, artık oynamaya hazır. Takımla ve kendi başına antrenmanlar yaptı. Her futbolcunun milli takımıyla ilişkisi farklıdır. Beni ilgilendiren kulüple ilişkisi" dedi.

Brezilya Milli Takımı'nda kaptanlığa getirilen Neymar'ın da sakatlık sorununu tamamen geride bıraktığını vurgulayan İspanyol teknik adam, "Neymar da oynayacak duruma geldi. O, çok özel bir oyuncu. Ülkesi için şimdiden büyük bir sorumluluğun altına girdi ve kulüp kariyerinde göstereceği performansla dünyanın en iyi oyuncuları arasına da girebilir" değerlendirmesinde bulundu.