"Balotelli malzemeci olurdu"

"Balotelli malzemeci olurdu"
Eski Hırvat milli futbolcu Zvonimir Boban, Milan'ın golcüsü Mario Balotelli'nin yeteneklerinin çok fazla abartıldığını öne sürdü.

Sky Sport Italia'ya konuşan Milan'ın eski futbolcusu Boban, "Balotelli, hakkında çok fazla konuşuluyor. Hayatı boyunca başardığı tek şey, diğer kulüplerin yedek kulübesinde oturmaktı" ifadesini kullandı.

Balotelli'nin kendi döneminde futbol oynayamayacağını savunan Boban, "O benim dönemimde oynasaydı ancak Marco van Basten, George Weah ve Andriy Shevchenko gibi oyuncuların malzemecisi olurdu" değerlendirmesinde bulundu.

Milan formasının Balotelli'ye yakışmadığını iddia eden Boban, "Milan, Mario Balotelli'ye her zaman büyük gelecek. Şımarık davranışları, Milan'da oynamanın değerini anlayamadığının göstergesi. Marcel Desailly, Paolo Maldini ve Franco Baresi onu görse tokatlardı" şeklinde konuştu.

Brezilyalı Kaka'nın Milan için örnek futbolcu olduğunu vurgulayan eski Hırvat oyuncu, "Kaka, Şampiyonlar Ligi'ni, Dünya Kupası'nı ve Altın Top Ödülü'nü almasına rağmen genç bir oyuncu gibi sahada koşmadık yer bırakmıyor. Balotelli, Kaka'ya bakmalı ve örnek almalı" dedi.

Zvonimir Boban, Milan formasını 1991 ile 2002 yılları arasında giymişti.