Gol yağmurundan Bal-Kes çıktı: 5-3

Gol yağmurundan Bal-Kes çıktı: 5-3










Ligde tek galibiyetini 3. haftada Galatasaray, karşısında alan Balıkesirspor, 10 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Kasımpaşa'yı 5-3'le geçen Bal-Kes nefes aldı.

Balıkesir'deki karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Üstüste 2 pozisyondan yaralanamayan kırmızı beyazlı ekibe cezayı 7. dakikada Tunay'ın ortasında Scarione kesti. Bu golden sonra oyun tamamen orta saha mücadelesin şekline dönerken, Balıkesirspor bür türlü aradığı pozisyonlar bulamadı ve devre arasına 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle girildi. 2. yarının 10 dakikası ise tam anlamıyla gol düellosu şeklinde geçti. 50. dakikada Sercan'ın vuruşunu defans çizgiden çıkardı ama Gökhan boş kaleye topu gönderdi. 2 dakika sonra ilk golü hazırlayan Varas'ın pasına hareketlenen Sercan, Burak'a al da at dedi, o da ev sahibini ilk kez öne geçirdi. Ancak sadece bir dakika sonra bu kez Kasımpaşa'nın ilk golünün asisti yapan Tunay sahneye çıktı ve maça bir kez daha denge getirdi.

63. dakikada Balıkesirspor adına maçın yıldızı olan Sercan, Uğur'un harka ortasında Isaksson'u avlayarak skoru 3-2'ye getirdi. 75. dakikada Sercan maçtaki 2. asistini Ali Öztürk'e yaptı ve skor 4-2 ev sahibi lehine oldu. Bal-Kes tam rahatladığını düşünürken  80. dakikada Donk'un kafa vuruşu Kasımpaşa'ya bir kez daha ümit verdi. Ancak uzatmalarda Muğdat, skoru ilan eden isim oldu: 5-3

Ancak maçta başka gol olmadı ve Balıkesirspor, bu sezonki 2. galibiyetini 5-3'lük skorla Kasımpaşa karşısında aldı ve puanını 8 yükseltti.

BALIKESİRSPOR - KASIMPAŞA

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Mete Kalkavan, Arkın Akgöl, Ceyhun Sesigüzel

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Kulusic, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Aykut Çeviker, Eray Ataseven, Vargas (Dk. 68 İlhan Depe), Burak Çalık, Sercan Yıldırım (Dk. 90 Muğdat Çelik), Gökhan Ünal (Dk. 72 Ali Öztürk)

Kasımpaşa: Isaksson, Sancak Kaplan (Dk. 87 Mert Kula), Donk, Barış Başdaş, İlhan Eker, Alpaslan Öztürk, Kerem Şeras (Dk. 74 İsmail Ayaz), Tunay Torun, Scarione, Atilla Turan (Dk. 60 Orhan Şam), İbrahim Halil Çolak

Goller: Dk. 50 Gökhan Ünal, Dk. 53 Burak Çalık, Dk. 63 Sercan Yıldırım, Dk. 78 Ali Öztürk, Dk. 90+5 Muğdat Çelik (Balıkesirspor), Dk. 8 Scarione, Dk. 54 Tunay Torun, Dk. 80 Donk (Kasımpaşa)

undefined