Balıkesir'de başkan konuştu

Balıkesir'de başkan konuştu
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi, 2-1 yenildikleri Eskişehirspor maçına ilişkin, "Takımımızın performansından genel olarak memnunuz." dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ile kulübün tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Çiftçi, genel olarak takımın performansından memnun olduklarını ve bu haftaki mağlubiyeti Giresunspor deplasmanında telafi edeceklerini söyledi.

Gelecek maçlarda daha iyi bir oyun koyacaklarını ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti

"Balıkesirspor kaliteli bir takım. İyi bir kadroya sahip. Eskişehirspor maçı iyi başladığımız bir maçtı. İlk yarısı ve ikinci yarısı farklı oynanan bir karşılaşmaydı. İlk yarıda sahada şampiyonluğa oynayacak, ligin favorilerinden olarak görülecek bir Balıkesirspor vardı. İkinci yarıda yemememiz gereken goller maçı farklı noktalara götürdü. Takımımızın performansından genel olarak memnunuz. İyi bir takım olduğumuzu ilk 45 dakikadaki oyunla gösterdik. İleride daha iyi oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum."

Erginer de Eskişehirspor ile oynanan maçın ilk ve ikinci yarısında iki farklı Balıkesirspor olduğuna dikkati çekerek, basit hatalarla gelen gollerin sonrasında maçtan koptuklarını belirtti.

Karşılaşmayı iki bölüm olarak değerlendirmenin uygun olduğunu vurgulayan Erginer, şunları aktardı:

"Rakibimiz bu ligin kadro kalitesi olarak en iyi takımlarından birisi. İlk yarı kontrol bizdeydi. Topa daha çok sahip olan takımdık. Kaçırdığımız bir penaltı ve attığımız bir gol var. Belki de ilk yarıda maçı kopartabilirdik. İlk yarı iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda ise eleştirilecek çok yanımız vardı. Özellikle 55 ve 65. dakikalar arasında ilk golü yediğimiz dakikadan sonra gerekli tepkiyi veremedik, oyundan düştük. Bizim seviyemizdeki takımların bu şekilde kırılgan yapıda olmaması gerekiyor. Arkasından da ikinci golü yedik. Zaman zaman oyunun kontrolünü rakip takıma verdik. 75. dakikadan sonra bir tepki vererek beraberliği aradık. Golü bulacak pozisyonları da yakaladık ama maalesef bunu skora yansıtamadık."